Rustige minicamping Brabant 2019-10-10T20:15:03+00:00

Rustige minicamping Brabant

Voor een rustige minicamping in Brabant kun je prima terecht bij Minicamping De Landerijen. De camping is volledig gerenoveerd en voorzien van een net sanitair gebouw wat ook geschikt is voor mindervaliden. Voor de afwas hebben we een aparte afwasruimte en daarnaast is er nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de wasmachine en de droger. Onze minicamping ligt in een rustige omgeving waar je heerlijk kunt genieten van de natuur, rust en ruimte die onze landelijke ligging te bieden heeft.

Maak je fietstocht, wandeling of uitje compleet door een campingplek in de natuurlijke en landelijke Brabantse omgeving te boeken. Je kunt de campingplek boeken door het boekingsformulier in te vullen. Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Klik hier om te boeken

Bij De Landerijen geniet je van:

Een Brabants welkom  Landelijke omgeving Ruim opgezette plekken  Moderne nieuwe sanitaire voorzieningen (ook geschikt voor mindervaliden)  Nieuwe aparte afwasruimte  Gratis WiFi

Rust, natuur, wandelen en fietsen

Klik hier om direct te boeken
Omgeving & activiteiten

Tijdens een bezoek aan De Landerijen is het natuurlijk aan te raden om het dorp Biest-Houtakker eerst eens te verkennen. Dit gezellige kleine dorpje beschikt over enkele leuke eetgelegenheden, het centraal gelegen café “Ome Toon”, en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om te vissen. Dit laatste kan zowel op het Wilhelminakanaal of bij forellenvijver “De Biestse Oevers”, waar je ook heerlijk kunt genieten op het paviljoen met terras.

Bekijk ons filmpje om een nóg betere indruk te krijgen van een dag zoals die er bij ons op de camping uit kan zien. [ Lees verder ]