Blokhut boeken Brabant 2019-10-10T20:02:52+00:00

Blokhut boeken Brabant

Voor een blokhut in Brabant kun je prima terecht bij Minicamping De Landerijen. De blokhut is compleet ingericht met een slaapruimte in de vorm van een bedstede, een compleet ingerichte keuken met eethoek, de mogelijkheid om te koken op inductie en een sanitair ruimte voorzien van wastafel, douche en toilet. Om het nog extra sfeervol te maken is er ook een zithoek gecreëerd met televisie en klein kacheltje om het extra gezellig te maken.

Maak je fietstocht, wandeling of uitje compleet door een blokhut in de natuurlijke en landelijke Brabantse omgeving te boeken. Je kunt de blokhut boeken door het boekingsformulier in te vullen. Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Klik hier om te boeken

Bij De Landerijen geniet je van:

Een Brabants welkom  Landelijke omgeving Ruim opgezette plekken  Moderne nieuwe sanitaire voorzieningen (ook geschikt voor mindervaliden)  Nieuwe aparte afwasruimte  Gratis WiFi

Rust, natuur, wandelen en fietsen

Klik hier om direct te boeken
Omgeving & activiteiten

Tijdens een bezoek aan De Landerijen is het natuurlijk aan te raden om het dorp Biest-Houtakker eerst eens te verkennen. Dit gezellige kleine dorpje beschikt over enkele leuke eetgelegenheden, het centraal gelegen café “Ome Toon”, en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om te vissen. Dit laatste kan zowel op het Wilhelminakanaal of bij forellenvijver “De Biestse Oevers”, waar je ook heerlijk kunt genieten op het paviljoen met terras.

Bekijk ons filmpje om een nóg betere indruk te krijgen van een dag zoals die er bij ons op de camping uit kan zien. [ Lees verder ]