Blokhut 2021-04-15T15:28:51+00:00

Blokhut

Naast de minicamping beschikt De Landerijen ook over een prachtige blokhut, geschikt voor twee personen. De blokhut is voorzien van een slaapruimte in de vorm van een bedstede, een compleet ingerichte keuken met eethoek, de mogelijkheid om te koken op inductie en een sanitairruimte voorzien van wastafel, douche en toilet. Natuurlijk hoort bij een blokhut ook gezelligheid! Daarom is er gezellige zithoek gecreëerd met televisie en een klein kacheltje om het extra sfeervol te maken.

Heb je interesse om in onze blokhut te overnachten? Plaats dan online een reservering en wie weet mogen we je binnenkort begroeten bij De Landerijen!

Bekijk reglementen
Bekijk tarieven

Bij De Landerijen geniet je van:

Een Brabants welkom  Landelijke omgeving Ruim opgezette plekken  Moderne nieuwe sanitaire voorzieningen (ook geschikt voor mindervaliden)  Nieuwe aparte afwasruimte  Gratis WiFi

Rust, natuur, wandelen en fietsen

Klik hier om direct te boeken
Omgeving & activiteiten

Tijdens een bezoek aan De Landerijen is het natuurlijk aan te raden om het dorp Biest-Houtakker eerst eens te verkennen. Dit gezellige kleine dorpje beschikt over enkele leuke eetgelegenheden, het centraal gelegen café “Ome Toon”, en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om te vissen. Dit laatste kan zowel op het Wilhelminakanaal of bij forellenvijver “De Biestse Oevers”, waar je ook heerlijk kunt genieten op het paviljoen met terras.

Bekijk ons filmpje om een nóg betere indruk te krijgen van een dag zoals die er bij ons op de camping uit kan zien. [ Lees verder ]