Minicamping Brabant 2019-10-10T20:11:38+00:00

Minicamping Brabant

Op onze minicamping in Brabant kun je heerlijk genieten van de rust en ruimte die onze landelijke omgeving je te bieden heeft. Minicamping De Landerijen is zeer geschikt voor mensen die graag door De Kempen wandelen en fietsen, of mensen die een knooppunten route willen volgen. Via de knooppunten routes kom je langs allerlei mooie plekken en dorpen in het mooie Brabant, ideaal om er een dagje op uit te gaan met de fiets of om gezellig bij ons op het terras een drankje te doen. Natuurlijk zijn er in de naaste omgeving vele uitstapjes mogelijk aangezien Biest-Houtakker één van de zes kernen binnen de levendige gemeente Hilvarenbeek is. Zo liggen wij nog geen 10 minuten rijden van de Beekse Bergen af.

Boek via het boekingsformulier een plekje op onze camping in Brabant. Minicamping De Landerijen staat graag klaar om je van harte te verwelkomen en je te laten genieten van de natuur en landelijke omgeving die Biest-Houtakker rijk is. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd via het contactformulier op de contactpagina een vraag stellen of een opmerking achterlaten.

Klik hier om te boeken

Bij De Landerijen geniet je van:

Een Brabants welkom  Landelijke omgeving Ruim opgezette plekken  Moderne nieuwe sanitaire voorzieningen (ook geschikt voor mindervaliden)  Nieuwe aparte afwasruimte  Gratis WiFi

Rust, natuur, wandelen en fietsen

Klik hier om direct te boeken
Omgeving & activiteiten

Tijdens een bezoek aan De Landerijen is het natuurlijk aan te raden om het dorp Biest-Houtakker eerst eens te verkennen. Dit gezellige kleine dorpje beschikt over enkele leuke eetgelegenheden, het centraal gelegen café “Ome Toon”, en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om te vissen. Dit laatste kan zowel op het Wilhelminakanaal of bij forellenvijver “De Biestse Oevers”, waar je ook heerlijk kunt genieten op het paviljoen met terras.

Bekijk ons filmpje om een nóg betere indruk te krijgen van een dag zoals die er bij ons op de camping uit kan zien. [ Lees verder ]