Knooppunten fietsen terras Brabant 2019-10-10T20:11:14+00:00

Knooppunten fietsen terras Brabant

Onze minicamping ligt op een knooppunten route die je zowel kunt lopen als fietsen. Je kunt een fijne fietstocht door de natuur en De Kempen van Brabant maken, met als afsluiter een lekker koel drankje op ons terras. Minicamping De Landerijen is zeer geschikt voor mensen die er een dag op uit willen en graag de natuurlijke Brabantse omgeving willen verkennen. Biest-Houtakker is een van de zes kernen binnen de levendige gemeente Hilvarenbeek en heeft daarom ook een fijne ligging om lekker van de vakantie te genieten.

Vanuit Minicamping De Landerijen ben je binnen 15 minuten fietsen bij de Beekse Bergen, Biestse Oevers, Gulle Brabander of Wokgarden. Ook een bezoekje aan Herberg In Den Bockenreyder mag niet ontbreken aan een vakantie bij ons op de camping.

Klik hier om te boeken

Bij De Landerijen geniet je van:

Een Brabants welkom  Landelijke omgeving Ruim opgezette plekken  Moderne nieuwe sanitaire voorzieningen (ook geschikt voor mindervaliden)  Nieuwe aparte afwasruimte  Gratis WiFi

Rust, natuur, wandelen en fietsen

Klik hier om direct te boeken
Omgeving & activiteiten

Tijdens een bezoek aan De Landerijen is het natuurlijk aan te raden om het dorp Biest-Houtakker eerst eens te verkennen. Dit gezellige kleine dorpje beschikt over enkele leuke eetgelegenheden, het centraal gelegen café “Ome Toon”, en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om te vissen. Dit laatste kan zowel op het Wilhelminakanaal of bij forellenvijver “De Biestse Oevers”, waar je ook heerlijk kunt genieten op het paviljoen met terras.

Bekijk ons filmpje om een nóg betere indruk te krijgen van een dag zoals die er bij ons op de camping uit kan zien. [ Lees verder ]