Minicamping nabij Safaripark Beekse Bergen 2019-10-10T20:12:52+00:00

Minicamping nabij Safaripark Beekse Bergen

Biest-Houtakker is een van de dorpen binnen de levendige gemeente Hilvarenbeek. Onze minicamping ligt daarom ook vlakbij de Beekse Bergen. Met 10 minuutjes rijden kun je de verschillende dieren van over de hele wereld al ontdekken, een echte aanrader om te bezoeken. De kleintjes kunnen tijdens de warme dagen ook terecht bij Speelland om een dagje erop uit te gaan en af te koelen.

Maak je uitje compleet door een campingplek in de natuurlijke en landelijke Brabantse omgeving te boeken. Je kunt de campingplek boeken door het boekingsformulier in te vullen. Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om het contactformulier op de contactpagina in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Klik hier om te boeken

Bij De Landerijen geniet je van:

Een Brabants welkom  Landelijke omgeving Ruim opgezette plekken  Moderne nieuwe sanitaire voorzieningen (ook geschikt voor mindervaliden)  Nieuwe aparte afwasruimte  Gratis WiFi

Rust, natuur, wandelen en fietsen

Klik hier om direct te boeken
Omgeving & activiteiten

Tijdens een bezoek aan De Landerijen is het natuurlijk aan te raden om het dorp Biest-Houtakker eerst eens te verkennen. Dit gezellige kleine dorpje beschikt over enkele leuke eetgelegenheden, het centraal gelegen café “Ome Toon”, en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om te vissen. Dit laatste kan zowel op het Wilhelminakanaal of bij forellenvijver “De Biestse Oevers”, waar je ook heerlijk kunt genieten op het paviljoen met terras.

Bekijk ons filmpje om een nóg betere indruk te krijgen van een dag zoals die er bij ons op de camping uit kan zien. [ Lees verder ]