Camping 2021-06-05T12:00:13+00:00

Camping De Landerijen

De camping beschikt over een ruim opgezet terrein, verdeeld in twee velden, met maar liefst 26 kampeerplaatsen en een blokhut. Op het grootste veld is een gezellige Jeu de Boules baan en een gezamenlijk aan- en afvoerpunt voor water aanwezig. Dit is centraal gelegen en voor alle campinggasten prima toegankelijk. De camping is landelijk gelegen met uitzicht over de mooie landerijen die Biest-Houtakker rijk is. Daarnaast hebben we ook een hele mooie siervijver. Dat maakt het dé locatie bij uitstek voor natuurliefhebbers, rustzoekers, fietsers en wandelaars. Met een fietspad en een wandelpad grenzend aan het kampeerterrein ben je in een mum van tijd midden in de natuur om de omgeving te verkennen. Ons kampeerseizoen begint 31 maart en eindigt 1 oktober.

Moderne sanitaire voorzieningen
De camping beschikt over ruim opgezette moderne douches (zonder munten), goed onderhouden toiletten,  en natuurlijk is er ook rekening gehouden met voorzieningen die geschikt zijn voor mindervaliden. Daarnaast is er een aparte afwasruimte/wasruimte met wasmachine en droger.

We beschikken over een ruime parkeergelegenheid en natuurlijk is er daarbij rekening mee gehouden dat de voertuigen dichtbij de caravans en tenten geparkeerd kunnen worden. Al onze gasten kunnen gebruik maken van gratis WIFI.

Bekijk reglementen
Bekijk tarieven

Via onderstaande kaart kunt u een knooppunten route in de buurt wandelen of fietsen.

Bij De Landerijen geniet je van:

Een Brabants welkom  Landelijke omgeving Ruim opgezette plekken  Moderne nieuwe sanitaire voorzieningen (ook geschikt voor mindervaliden) Nieuwe aparte afwasruimte  Gratis WiFi

Rust, natuur, wandelen en fietsen

Klik hier om direct te boeken

Bekijk, beleef en ervaar zelf waarom je nu moet boeken!