Camping 2019-10-10T20:06:43+00:00

Camping De Landerijen

De camping beschikt over een ruim opgezet terrein, verdeeld in twee velden, met maar liefst 30 kampeerplaatsen en een blokhut. Op het grootste veld is een gezellige Jeu de Boules baan en een gezamenlijk aan- en afvoerpunt voor water aanwezig. Dit is centraal gelegen en voor alle campinggasten prima toegankelijk. De camping is landelijk gelegen aan een bosrand met uitzicht over de mooie landerijen die Biest-Houtakker rijk is. Dat maakt het dé locatie bij uitstek voor natuurliefhebbers, rustzoekers, fietsers en wandelaars. Met een fietspad en een wandelpad grenzend aan het kampeerterrein ben je in een mum van tijd midden in de natuur om de omgeving te verkennen. Ons kampeerseizoen begint 31 maart en eindigt 1 oktober.

Moderne sanitaire voorzieningen
Recent zijn alle sanitaire voorzieningen volledig vernieuwd. Ruim opgezette moderne douches (zonder munten), goed onderhouden toiletten,  en natuurlijk is er ook rekening gehouden met voorzieningen geschikt voor mindervaliden. Daarnaast is er een aparte afwasruimte/wasruimte met wasmachine en droger.

Op het terrein is een klein speeltoestel aanwezig wat voornamelijk wordt gebruikt door kinderen die een dagje op bezoek komen bij onze kampeerders. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid en natuurlijk is er daarbij rekening mee gehouden dat de voertuigen dichtbij de caravans en tenten geparkeerd kunnen worden. Al onze gasten kunnen gebruik maken van gratis WIFI. Voor verse broodjes kunnen de bezoekers terecht bij de bakker die iedere ochtend op het veld zal staan tussen 09:00 uur en 09:30 uur.

Campers zijn welkom maar niet alle plaatsen zijn geschikt voor campers.

Bekijk reglementen
Bekijk tarieven

Bekijk, beleef en ervaar zelf waarom je nu moet boeken!

Bij De Landerijen geniet je van:

Een Brabants welkom  Landelijke omgeving Ruim opgezette plekken  Moderne nieuwe sanitaire voorzieningen (ook geschikt voor mindervaliden) Nieuwe aparte afwasruimte  Gratis WiFi

Rust, natuur, wandelen en fietsen

Klik hier om direct te boeken
Omgeving & activiteiten

Tijdens een bezoek aan De Landerijen is het natuurlijk aan te raden om het dorp Biest-Houtakker eerst eens te verkennen. Dit gezellige kleine dorpje beschikt over enkele leuke eetgelegenheden, het centraal gelegen café “Ome Toon”, en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om te vissen. Dit laatste kan zowel op het Wilhelminakanaal of bij forellenvijver “De Biestse Oevers”, waar je ook heerlijk kunt genieten op het paviljoen met terras. [ Lees verder ]