Camping 2018-02-21T10:20:25+00:00

Camping De Landerijen

De camping beschikt over een ruim opgezet terrein, verdeeld in twee velden, met maar liefst 30 kampeerplaatsen en een blokhut. Op het grootste veld is een gezamenlijk aan- en afvoerpunt voor water gecreëerd. Dit is centraal gelegen en voor alle kampeerplaatsen prima toegankelijk. De camping is landelijk gelegen aan een bosrand met uitzicht over de mooie landerijen die Biest-Houtakker rijk is. Dat maakt het de locatie bij uitstek voor natuurliefhebbers, rustzoekers, fietsers en wandelaars. Met een fietspad en een wandelpad grenzend aan het kampeerterrein ben je in een mum van tijd midden in de natuur om de omgeving te verkennen.

Moderne sanitaire voorzieningen
Recent zijn alle sanitaire voorzieningen volledig vernieuwd. Ruim opgezette moderne douches (zonder munten), goed onderhouden toiletten,  en natuurlijk is er ook rekening gehouden met voorzieningen geschikt voor mindervaliden. Daarnaast is er een aparte afwasruimte.

Op het terrein is een klein speeltuintje aanwezig wat voornamelijk wordt gebruikt door gasten die een dagje op bezoek komen bij onze kampeerders. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid en natuurlijk is daarbij rekening gehouden dat voertuigen dichtbij de caravans en tenten geparkeerd kunnen worden. Al onze gasten kunnen gebruik maken van gratis WIFI.

Bekijk reglementen
Bekijk tarieven

Bekijk, beleef en ervaar zelf waarom je nu moet boeken!

Bij De Landerijen geniet je van:

Een Brabants welkom  Landelijke omgeving Ruim opgezette plekken  Moderne nieuwe sanitaire voorzieningen (ook geschikt voor mindervaliden) Nieuwe aparte afwasruimte  Gratis WiFi

Rust, natuur, wandelen en fietsen

Klik hier om direct te boeken
Omgeving & Activiteiten

Tijdens een bezoek aan De Landerijen is het natuurlijk aan te raden om het dorp Biest-Houtakker eerst eens te verkennen. Dit gezellige kleine dorpje beschikt over enkele leuke eetgelegenheden, het centraal gelegen café Ome Toon, en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om te vissen. Dit laatste kan zowel op het Wilhelminakanaal of bij forellenvijver De Biestse Oevers, waar je ook heerlijk kunt genieten op het paviljoen met terras boven het water. [ Lees verder ]